Mitä saat?

Anna joululahja Itämerelle ja yrityksellesi positiivista näkyvyyttä! Tuomme lahjoittajat näyttävästi esiin kampanjasivuillamme. Lahjasi koosta riippuen saat yrityksellesi markkinointimateriaalia, jota voit lähettää asiakkaillesi joulutervehdyksenä. Mitä enemmän lahjoitat, sitä enemmän saat näkyvyyttä.

1. Videotervehdys

5000 € ja yli lahjoituksissa otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti ja saat räätälöidyn videotervehdyksen yrityksesi logolla. Saat videon suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ja se on vapaasti jaettavissa kaikille yhteistyökumppaneille.

2. Joulukortit

Yli 500 € lahjoituksesta saat sähköisen joulukortin omalla logollasi yhteistyökumppanien muistamiseen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

3. Bannerit

Bannereilla voit kertoa lahjoituksesta yrityksen www-sivuilla, sosiaalisessa mediassa ja sähköpostiallekirjoituksessa. Bannerit toimitetaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Katso kaikki bannerit

Banneri kampanjaan osallistumisesta
Itämeri illalla

4. Itämeri-ilta

Itämeri-illassa pääset tapaamaan muita Itämeri-työhön osallistuneita organisaatiota ja BSAG:n henkilöstöä sekä kuulemaan asiantuntijalta Itämeren tilasta. Ilta on perinteisesti järjestetty tammi-helmikuun aikana merellisessä ympäristössä.

5. Elävämpi Itämeri

Osallistumalla joulukampanjaan autat BSAG:n tavoitteessa palauttaa Itämeren ekologinen tasapaino. Itämeren tila on kohentunut viimeisen vuosikymmenen aikana, mutta tekemistä riittää vielä. Kampanjassa kerätyt varat käytetään Itämeren rehevöitymisen hillitsemiseen, ilmastonmuutoksen pysäyttämiseen, vaarallisten aineiden riskien minimointiin ja turvallisen merenkulun edistämiseen.

Lue lisää BSAG:n työstä Itämeren hyväksi