Mitä saat?

Anna Itämerelle hyvä happi ja yrityksellesi positiivista näkyvyyttä! Tuomme lahjoittajat näyttävästi esiin kampanjasivuillamme. Lahjasi koosta riippuen saat yrityksellesi markkinointimateriaalia, jota voit lähettää asiakkaillesi joulutervehdyksenä. Mitä enemmän lahjoitat, sitä enemmän saat näkyvyyttä.

1. Videotervehdys

5000 € ja yli lahjoituksissa otamme sinuun yhteyttä henkilökohtaisesti ja saat räätälöidyn videotervehdyksen yrityksesi logolla. Video on vapaasti jaettavissa kaikille yhteistyökumppaneille.

2. Itämeri-ilta

Itämeri-illassa Allas Sea Poolilla voi verkostoitua, tavata kollegoja vapaamuotoisesti saunomisen ja Itämeressä uimisen merkeissä, ja kevennystä tarjoaa hapettavan hyvä stand-up esitys.

Lue lisää

3. Joulukortti

Yli 500 € lahjoituksesta saat sähköisen joulukortin omalla logollasi yhteistyökumppanien muistamiseen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

4. Bannerit

Bannereilla voit kertoa lahjoituksesta yrityksen www-sivuilla, sosiaalisessa mediassa ja sähköpostiallekirjoituksessa.

Katso kaikki bannerit

5. Puhtaampi Itämeri

Osallistumalla joulukampanjaan autat BSAG:n tavoitteessa palauttaa Itämeren ekologinen tasapaino. Itämeren tila on kohentunut viimeisen vuosikymmenen aikana, mutta tekemistä riittää vielä.
Kampanjassa kerätyt varat käytetään Itämeren rehevöitymisen hillitsemiseen, vaarallisten aineiden riskien minimointiin ja turvallisen merenkulun edistämiseen.

Lue lisää BSAG:n työstä Itämeren hyväksi