Itämeren pohjassa
tarvitaan apuasi!

Pitkään jatkuneen rehevöitymisen seurauksena laajat alueet Itämeren pohjassa kärsivät happikadosta. Maailman kymmenestä suurimmasta kuolleesta merialueesta peräti seitsemän sijaitsee Itämerellä. Ilmastonmuutos pahentaa tilannetta, sillä lisääntynyt sadanta huuhtoo ravinteita mantereelta ja kohonneet lämpötilat kiihdyttävät rehevöitymistä.

Tule apuun ja lahjoita joululahjamuistamisesi Itämeren pelastamiseksi. Lahjoittamalla annat yhteistyökumppaneillesi hyvää joulumieltä ja saat yrityksellesi positiivista näkyvyyttä. Katso mitä saat.

Kerätyt varat käytetään Baltic Sea Action Groupin (viralliselta nimeltään Elävä Itämeri säätiö) työhön Itämeren rehevöitymisen hillitsemiseksi, ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi sekä vaarallisten aineiden ja merenkulun riskien minimoimiseksi. Lue lisää.

Täytä lahjoittajan tiedot:

Toimi näin:

  1. Valitse joululahjan koko yläpuolella olevasta summakarusellista, täytä yhteystietolomake ja lähetä se. Saat muutaman päivän sisällä sähköpostiisi laskun valitsemallesi lahjoitussummalle. Huomioithan, että yli 850 € lahjoitus on verovähennyskelpoinen.
  2. 500 € tai yli lahjoituksella pääset kampanjasivuillemme ja saat sähköisen joulukortin ja mm. sähköpostiallekirjoitusbannerit antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat lisäksi myös kutsun Itämeri-iltaan Löylyyn. Allekirjoita joulukortti yrityksen nimellä tai lataa korttiin logo. Katso joulukortti >
  3. Lahjoittamalla 5000 € tai yli saat vielä lisäksi videotervehdyksen yrityksesi logolla.
  4. Saat joulukortit, muun materiaalin sekä laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saanut sähköistä joulukorttia, tarkistathan ensin, ettei kortti ole joutunut roskapostikansioon. Jos korttia ei kaikesta huolimatta löydy, otathan yhteyttä elena.belle@bsag.fi
  5. Voit tehdä lahjoituksen myös ottamalla yhteyttä elena.belle@bsag.fi
HUOM! Yritys saa logonsa etusivun ilmakuplaan lahjoittamalla vähintään 500€ ja näkyvyyttä kampanjasivuillamme. Jos yrityksen nimi ei näy heti, malta hetki, sillä järjestelmä ei välttämättä ole ehtinyt vielä päivittyä. Kokeile myös selaimen päivittämistä.