Lahjoita itämerelle
hyvä happi

Ravinteet aiheuttavat rehevöitymistä ja pahimmillaan hapettomia alueita meren pohjaan. Maailman kymmenestä suurimmasta kuolleesta merialueesta peräti seitsemän sijaitsee Itämerellä. Tänä jouluna voit antaa joululahjaksi Itämerelle puhtaamman veden ja juhlia hyvässä hapessa.

Tule apuun ja lahjoita joululahjamuistamisesi Itämeren pelastamiseksi. Lahjoittamalla annat yhteistyökumppaneillesi hyvää joulumieltä ja saat yrityksellesi positiivista näkyvyyttä. Katso mitä saat.

Kerätyt varat käytetään Baltic Sea Action Groupin viralliselta nimeltään Elävä Itämeri säätiön työhön Itämeren rehevöitymisen hillitsemiseksi sekä vaarallisten aineiden ja merenkulun riskien minimoimiseksi. Lue lisää.

Täytä lahjoittajan tiedot:

Toimi näin:

  1. Valitse joululahjan koko yläpuolella olevasta summakarusellista, täytä yhteystietolomake ja lähetä se. Saat muutaman päivän sisällä sähköpostiisi laskun valitsemallesi lahjoitussummalle. Huomioithan, että yli 850 € lahjoitus on verovähennyskelpoinen.
  2. 500 € tai yli lahjoituksellaa pääset kampanjasivuillemme ja saat sähköisen joulukortin ja mm. sähköpostiallekirjoitusbannerit antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Saat lisäksi myös kutsun Itämeri-iltaan Allas Sea Pooliin. Allekirjoita joulukortti yrityksen nimellä tai lataa korttiin logo. Katso postikortti >
  3. Lahjoittamalla 5000 € tai yli saat vielä lisäksi videotervehdyksen yrityksesi logolla.
  4. Saat joulukortit, muun materiaalin sekä laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  5. Voit tehdä lahjoituksen myös ottamalla yhteyttä elena.belle@bsag.fi
HUOM! Yritys saa joulukoristeen happikuuseen lahjoittamalla vähintään 500€ ja näkyvyyttä kampanjasivuillamme. Jos yrityksen nimi ei näy heti, malta hetki, sillä järjestelmä ei välttämättä ole ehtinyt vielä päivittyä. Kokeile myös selaimen päivittämistä.