Materiaalit ja ohjeet

Sähköisten korttien ja bannerien lataaminen

1. Jos et saanut sähköistä joulukorttia, tarkistathan ensin, ettei kortti ole joutunut roskapostikansioon. Jos korttia ei kaikesta huolimatta löydy, otathan yhteyttä BSAG:n Elena Belleen (elena.belle@bsag.fi).

2. BSAG:n joulubannereiden avulla voit tiedottaa organisaationne lahjoituksesta kotisivuillanne ja sosiaalisessa mediassa. Banneri voi myös liittää sähköpostin allekirjoitukseen, jonka kautta voit ohjata kävijöitä osoitteeseen joululahjaitamerelle.fi

3. Yrityksesi voi myös tehdä oman joulukortin omalla ilmeellä. Jos käytät BSAG:n logoa tai muita materiaaleja joulukortissasi, hyväksytäthän sen BSAG:lla ennen eteenpäin lähettämistä.

Yrityksen näkyvyys

1. Yritys saa joulukoristeen happikuuseen lahjoittamalla vähintään 500€ ja näkyvyyttä kampanjasivuillamme. Jos yrityksen nimi ei näy heti, malta hetki, sillä järjestelmä ei välttämättä ole ehtinyt vielä päivittyä. Kokeile myös selaimen päivittämistä.

2. Saat lisänäkyvyyttä, kun jaat kampanjamme Facebookissa.

3. Yli 5000 € lahjoituksessa saat logosi mukaan lahjoittajana Itämeren elävien joulu-videoon.

(Elävä Itämeri säätiölle tehty 850-10 000 € lahjoitus on tuloverolain 57§:n perusteella vähennettävissä lahjoituksen tehneen yhteisön tulosta verotuksessa. Lue lisää täältä.)